Agenda en Evenementen

Workshop – Magisch creëren

Datum: 5 februari 2023
Tijd: 10:00 am - 4:30 pm
Locatie: Voorthuizen
Magisch_Creeren

De kracht en magie van verbinden met jezelf en de natuur, daar gaat deze workshop over.

De natuur is een bron van creatieve inspiratie en kracht. Daarom beginnen we deze dag met een mooie wandeling in het bos bij mijn huisje. We gaan eerst aarden met een “Bewust Met Je Voeten Op Moeder Aarde Wandeling”.

Een wandeling waarbij onze zintuigen geprikkeld gaan worden. Bewust wandelen, ruiken, voelen, zien en luisteren naar wat de natuur ons te vertellen heeft. Wat zij aanraakt en/of los maakt in jou. Zij spreekt tot ons in vele vormen, door middel van de dieren, de bomen, de elfen en de deva’s. Wat voor boodschap zal zij bij jou influisteren?

Na de wandeling keren we terug naar mijn huisje waarin ik jullie meeneem in een magische geleide meditatie. Na de meditatie gaan we gezamenlijk lunchen met een zelfgemaakte vegetarische soep. Mocht je daar nog iets van brood bij willen dan mag je dit zelf meenemen.

Daarna is het tijd om magisch te creëren. Ik noem het magisch want alles wat wij met onze handen maken is magisch 🥰. Voel je vrij te om te gaan creëren wat jij wil. Van huisbeschermer tot krachtstok. Misschien heeft Moeder Natuur jou wel iets heel anders ingefluisterd.

Ga op reis in jezelf en laat je verassen door jouw eigen creativiteit waarin je begeleid wordt door de spirits van het bos en de spirits die altijd bij jou zijn en naast jou staan.

UIT HET HOOFD EN NAAR JE HART

Deze leuke en bijzondere workshop geef ik bij mij thuis op een prachtige plek bij het bos op de Veluwe. Buiten de gezelligheid om staat de koffie, thee, soep en een magisch watertje deze dag voor je klaar  💚.

Prijs: € 80,00 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee, soep en een magisch watertje.

Opgeven kan via Facebook (een PB graag) of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.

(Inloop vanaf 09:30)

Workshop – Kracht/Healing Stok of Talking Stick maken

Datum: 19 februari 2023
Tijd: 12:30 pm - 5:00 pm
Locatie: Voorthuizen
Workshop_Kracht_Healing_Staf_2

Deze middag gaan we een Kracht/Healing stok of Talking stick maken. De Kracht/ Healing stok kan gebruikt worden bij magisch en heling werk. Daarnaast kun je deze gebruiken om extra kracht bij te zetten in jouw rituelen.

De Talking stick komt van een eeuwenoud gebruik van vele oude natuur volken. Deze wordt gebruikt tijdens samenkomsten en vergaderingen. Degene die de stok in zijn of haar handen heeft mag praten en de rest luistert. Als diegene uitgepraat is dan wordt deze doorgegeven aan de volgende persoon als die iets te zeggen heeft. Een mooi gebruik die nu nog steeds wordt toegepast in de moderne westerse wereld.

Voel je vrij om deze middag te maken wat jij wil. De stokken en materialen zijn uiteraard bij mij aanwezig. Als je zelf een mooie tak of stok hebt mag je deze natuurlijk ook meenemen. We gaan de staf bewerken met diverse materialen. Ik heb hiervoor touw, wol, steentjes, verf, veren, kralen, steentjes etc. beschikbaar. Misschien heb je wel iets persoonlijks dat je erin wil verwerken.

Onder begeleiding van mijn drum eindigen we deze middag buiten bij het vuur waar we een mooi vuur ritueel gaan doen om onze voorwerpen extra kracht en intenties mee te geven. Voel je vrij om jouw eigen drum mee te nemen.

Laat je leiden door de Spirits die altijd bij jou aanwezig zijn…

Deze leuke en bijzondere workshop geef ik bij mij thuis op een prachtige plek bij het bos op de Veluwe. Buiten de gezelligheid om staat de koffie, thee, wat lekkers en een magisch watertje deze middag voor je klaar 💚.

Prijs: € 55,00  p.p. inclusief materiaal, koffie, thee, wat lekkers en een magisch watertje.

Opgeven kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.

(Inloop vanaf 12:00)

Vrouwencirkel

Datum: 23 februari 2023
Tijd: 7:30 pm
Locatie: Voorthuizen
Vrouwen_Cirkel

De roep om weer een vrouwencirkel te starten kriebelt al een tijdje…

Na een paar jaar de Rode Tent  te hebben “gehoed”, heb ik weer behoefte om samen te zijn en verbindingen aan te gaan met vrouwen… mijn sisters.

In deze cirkel mogen we delen, voelen, lachen, dansen, huilen en stil zijn. We hebben allemaal ons eigen verhaal, maar vinden hierin ook herkenning en erkenning en dat is juist zo mooi. Jouw verhaal kan ook mijn verhaal zijn.

Ik stel mijn huis 1 keer in de maand of 1 keer in de twee maanden open (waar behoefte aan is) om samen te komen en te kijken en te voelen hoe we samen deze cirkel kunnen gaan voeden. Een bepaald onderwerp op zo’n avond kan zijn: een lezing, workshop, drumcirkel meditatie, muziek maken, verbinden of er gewoon zijn.

Alleen al het samen zijn, het elkaar inspireren maar ook verdriet en verwerking, het mag er allemaal gewoon zijn. Deze cirkels zijn een veilige bedding waarin je kan landen, het is heel belangrijk dat we dit met elkaar neerzetten.

Om in ieder geval een start te maken heb ik de eerste cirkel op mijn verjaardag staan en dat is 23 februari 2023 om 19.30. Een mooi cadeau voor mijzelf.

Het is op basis van een vrije gift, in de vorm van iets mee te nemen om te delen met jouw sisters deze avond, voel je niet verplicht want deze vrouwencirkel moet voor iedereen toegankelijk zijn 💚.

Voel jij de behoefte om samen te zijn met jouw sisters in een warme bedding? Neem dan contact met me op via info@pinealdefantasycraft.nl.

Workshop – Natuur Schilderij Maken

Datum: 5 maart 2023
Tijd: 1:00 pm - 5:00 pm
Locatie: Voorthuizen
Natuur_Schilderij

Jouw eigen stukje natuur in een lijst. Hoe leuk is dat!

We gaan ons eigen stukje natuur maken op een houten bord. Daarbij werken we met natuurlijke materialen zoals mos, takjes, schors etc. Als je wil dan kan je ook Sculpy klei gebruiken. Daarmee kan je bijvoorbeeld paddenstoeltjes kleien of iets anders dat jij mooi en leuk vindt. De klei wordt gebakken in de oven en kan daarna geschilderd worden. Na het drogen plaats je deze in jouw stukje natuur. Voorafgaand aan deze workshop neem ik je mee in een geleide meditatie waarin je jezelf vindt in jouw favoriete stukje natuur 😊.

Deze leuke en bijzondere workshop geef ik bij mij thuis op een prachtige plek bij het bos op de Veluwe. Buiten de gezelligheid om staat de koffie, thee en een magisch watertje deze middag voor je klaar 💚

Prijs: € 40,00  p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en een magische watertje.

Opgeven kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.

(Inloop vanaf 12:30)