Energetisch Werken

Het kwam als vanzelf op mijn pad, de opdrachten. Huisbeschermers, drakenhoeders en andere bijzondere mooie aanvragen. Niet zomaar natuurlijk. Schijnbaar vond het universum dat ik er nu wel eens klaar voor was.

Met mijn werk in het verleden als energetisch intuïtieve therapeut werkte ik al op zo’n manier. Daar ben ik mee gestopt toen ik in een burn-out terecht kwam en oma werd. Andere activiteiten namen mij toen in beslag. Het creëren van fantasie figuren en het mogen portreteren van natuurwezens, deva’s, ents en nog veel meer mooie magische wezens lopen als een rode draad door mijn leven.

Het is pas twee jaar dat sinds ik voor mezelf begon te kiezen. Hierbij begon te voelen waar ik nu echt gelukkig van wordt en wat mij zoveel positieve energie geeft. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu steeds meer en meer magisch mag en kan creëren.

Het leven hier in de bossen en op de heidevelden van de Veluwe maakt dat ik meer en meer verbonden raak met mezelf en de natuur om mij heen. Ik begin ook steeds meer met de seizoenen mee te bewegen.

Het energetisch afstemmen op iemand en daar iets moois voor te mogen maken geeft zoveel voldoening en is zo’n magisch mooi proces. Mooi hè, hoe het universum voor ons zorgt? Zo dankbaar dat ik dit kan en mag doen.

Ik dank hierbij de spirits van het bos waar ik woon en mijn voorouders die mij hier in begeleiden, want ik doe dit niet alleen. En als je dan een mooie reactie krijgt op een van mijn opdrachten, dan raakt dat me diep in mijn hart.

Een prachtig compliment die mij diep ontroerde. Zo ook de ontmoeting met deze bijzondere jongen toen hij het werk kwam ophalen met zijn papa en mama:

Wil je iets bijzonders dat speciaal op jou of iemand anders is afgestemd? Neem dan contact met me op via info@pinealdefantasycraft.nl of bel me op: +31 620 367 224. Dan bespreken we dit samen verder 💚.