Workshop – Bijzondere voorwerpen maken

Datum: 28 augustus 2021
Tijd: 12:00 am - 12:00 am
Locatie: Voorthuizen

Heks Tsianina Wendy en ik – Aarde moeder Awinita Petra – gaan een unieke workshop dag geven. We laten je kennismaken met verschillende bijzondere voorwerpen die je gaat maken. Daarnaast vertellen we jou het verhaal hierachter en de gebruiken. Deze voorwerpen kunnen gebruikt worden in rituelen, zijn voor op jouw altaar, voor in een cirkel en om energetisch te reinigen. Daar gaan we in de workshop wat dieper op in. Al het materiaal is hiervoor aanwezig. Denk aan: veren, touw, klei, stenen, takken etc. Misschien heb je thuis nog iets liggen wat je erin wilt verwerken.

Er is genoeg keuze om deze voorwerpen te maken:
• Krachtvoorwerp
• Smudge veer
• Talking stick
• Althame van hout
• Drakenoog op hout
(Er is de mogelijkheid om meerdere voorwerpen te maken. De keuze is aan jou en de tijd die daarvoor beschikbaar is).

We beginnen deze dag met een geleide meditatie en klankheling, verzorgd door onze lieve en bijzondere vriendin Setangya Maria, gespecialiseerd in klankhelingen. Dit om te “landen” uit de alledaagse drukte, om in “het hier en het nu” te komen en fijn te aarden. Dan gaan we beginnen met het creëren en wij begeleiden jullie hierin. Rond het middaguur ga je genieten van een heerlijke uitgebreide Plant Based lunch verzorgd door Aarde Moeder Awinita.

Als later op de dag onze voorwerpen gemaakt zijn, gaan we deze met intenties inwijden bij het vuur, onder begeleiding van de Drum in een mooie ceremonie. Heb je ook een Drum thuis? Dan zou het leuk zijn als je deze meeneemt, dan eindigen we de dag met een kleine Drumcirkel. Dit word echt een unieke en compleet verzorgde dag waarin verschillende gebruiken, rituelen en richtingen aan bod komen. We hebben bij droog weer zowel buiten als binnen plek om te creëren, je bent vrij om te gaan zitten waar je wilt. Koffie en Thee staan de gehele dag klaar, net als wij 💚

Prijs: € 90,00 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en een heerlijke uitgebreide Plant-Based lunch.

Opgeven kan via Facebook, het contactformulier of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.