Workshop – Magisch creëren

Datum: 5 februari 2023
Tijd: 10:00 am - 4:30 pm
Locatie: Voorthuizen

De kracht en magie van verbinden met jezelf en de natuur, daar gaat deze workshop over.

De natuur is een bron van creatieve inspiratie en kracht. Daarom beginnen we deze dag met een mooie wandeling in het bos bij mijn huisje. We gaan eerst aarden met een “Bewust Met Je Voeten Op Moeder Aarde Wandeling”.

Een wandeling waarbij onze zintuigen geprikkeld gaan worden. Bewust wandelen, ruiken, voelen, zien en luisteren naar wat de natuur ons te vertellen heeft. Wat zij aanraakt en/of los maakt in jou. Zij spreekt tot ons in vele vormen, door middel van de dieren, de bomen, de elfen en de deva’s. Wat voor boodschap zal zij bij jou influisteren?

Na de wandeling keren we terug naar mijn huisje waarin ik jullie meeneem in een magische geleide meditatie. Na de meditatie gaan we gezamenlijk lunchen met een zelfgemaakte vegetarische soep. Mocht je daar nog iets van brood bij willen dan mag je dit zelf meenemen.

Daarna is het tijd om magisch te creëren. Ik noem het magisch want alles wat wij met onze handen maken is magisch 🥰. Voel je vrij te om te gaan creëren wat jij wil. Van huisbeschermer tot krachtstok. Misschien heeft Moeder Natuur jou wel iets heel anders ingefluisterd.

Ga op reis in jezelf en laat je verassen door jouw eigen creativiteit waarin je begeleid wordt door de spirits van het bos en de spirits die altijd bij jou zijn en naast jou staan.

UIT HET HOOFD EN NAAR JE HART

Deze leuke en bijzondere workshop geef ik bij mij thuis op een prachtige plek bij het bos op de Veluwe. Buiten de gezelligheid om staat de koffie, thee, soep en een magisch watertje deze dag voor je klaar  💚.

Prijs: € 80,00 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee, soep en een magisch watertje.

Opgeven kan via Facebook (een PB graag) of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.

(Inloop vanaf 09:30)