Evenement – Green Spirits

Startdatum: 1 juli 2022
Einddatum: 3 juli 2022
Tijd: 12:00 am - 12:00 am
Locatie: Winterswijk - Landgoed De Zonnebloem

Green Spirits als Festival bestaat sinds 2015. De vorm van Green Spirits is dit jaar een kampeerbelevenis, genaamd ’the Gathering’. Een samenkomst van gelijkgestemden op 1, 2 en 3 juli 2022. Voor hen die zich willen verbinden met Moeder Aarde en elkaar, creëren wij een camping waarbij wij activiteiten aanbieden in het thema “groeikracht”.

Ervaar de groei
We bieden een eenvoudig doch doeltreffend programma met een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Daarnaast is er veel ruimte voor verbinding, kennisuitwisseling en plezier. Kortom: we vieren het leven!

​De Green Spirits Gathering is een familie gathering waar iedereen, groot of klein van harte welkom is! We slaan ons kampement op in Winterswijk, op landgoed De Zonnebloem.

​Moeder Aarde lijkt voor velen in deze wereld een vanzelfsprekendheid, terwijl zij de basis van ons bestaan is. Zij draagt ons, voedt ons, voorziet ons. Green Spirits wil juist helpen te verbinden met Moeder Aarde, als een groen en duurzaam festival. De gathering heeft hetzelfde uitgangspunt, vandaar dat de Moeder Aarde Tempel daar ook een centrale plek krijgt.