Workshop – Kracht/Healing staf of Talking Stick maken

Datum: 11 november 2021
Tijd: 12:00 am - 12:00 am
Locatie: Voorthuizen

Deze middag gaan we een Kracht/Healing staf of Talking Stick maken. Dit doen we met takken van verschillende boomsoorten. Als je zelf een mooie tak hebt mag je deze uiteraard meenemen.

Een Kracht/Healing staf – ook wel een Talking Stick genoemd – kan je gebruiken om in je rituelen nog meer kracht en intenties bij te zetten. Een Talking Stick wordt vaak gebruikt in cirkels. Degene die de stok in zijn of haar handen heeft mag praten terwijl de anderen niet mogen onderbreken. Een heel mooi gebruik.

We gaan de staf bewerken met wat jij wilt. Ik heb hiervoor touw, veren, edelsteentjes etc. beschikbaar. Aan het einde van de dag gaan we met een mooi ritueel bij het vuur de staf zijn/haar intenties geven waarvoor je hem/haar wilt gaan gebruiken.

Deze leuke en bijzondere workshop geef ik bij mij thuis op een prachtige plek bij het bos op de Veluwe. Buiten de gezelligheid om staat de koffie, thee en wat zelfgebakken lekkers deze middag voor je klaar 💚.

Prijs: € 40,00 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en wat zelfgebakken lekkers.

Opgeven kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.

💚 KEUZE VRIJ BIJ MIJ 💚