Workshop – Drakenoog op hout maken

Datum: 15 januari 2023
Tijd: 1:00 pm - 4:00 pm
Locatie: Voorthuizen
Maak kennis met je eigen creativiteit en duik mee in de magische en mystieke wereld van de Draak. We gaan een drakenoog maken van klei op een natuurlijk stukje hout/schors dat ik in het bos gevonden heb. Heb je zelf een mooi stukje hout/schors thuis liggen waarop je een drakenoog wilt maken dan kan je deze natuurlijk meenemen. Ik ga je de tips & tricks laten zien hoe je deze magische ogen kan maken. Er zijn ook verschillende soorten steentjes en veertjes aanwezig die je er eventueel in kunt verwerken.
 
Al het materiaal is aanwezig voor je – inclusief de verf die je mee krijgt – zodat je de drakenoog zelf thuis kan verven nadat deze is gedroogd.
 
Deze leuke en bijzondere workshop geef ik bij mij thuis op een prachtige plek bij het bos op de Veluwe. Buiten de gezelligheid om staat de koffie, thee en een magisch watertje deze middag voor je klaar 💚.
 
Prijs: € 35,00 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en een magisch watertje.
 
Opgeven kan via Facebook (een PB graag) of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.
 
(Inloop vanaf 12:30)