Workshop – Huisbewaarder maken

Datum: 19 maart 2023
Tijd: 1:00 pm - 4:30 pm
Locatie: Voorthuizen

Maak kennis met je eigen creativiteit en duik mee in mijn wereld van Huisbewaarders. Ik neem je mee in de magische wereld van bomen en hun spirits.

Deze middag ga ik samen met jullie een Huisbewaarder maken voor in je eigen huis. Daarbij laat ik je de tips & tricks zien hoe je deze unieke bewaarders maakt. Door je te verbinden met het stuk hout komen de mooiste creaties tevoorschijn.

Ik zie de bomen als Hoeders en Bewaarders van onze mooie Moeder Aarde. Vandaar dat ik deze gezichten op hout/takken en boomwortels “Huisbewaarders” noem.
Je kan bij het maken van de Huisbewaarder je eigen intenties meegeven tijdens het boetseren. Het leuke is dat je van te voren vaak niet weet hoe hij/zij eruit gaat zien.

Al het materiaal is aanwezig voor je, zoals: klei, hout en oogjes. Heb je zelf thuis een mooi stukje hout liggen waarop je een Huisbewaarder wilt maken dan kan je deze natuurlijk meenemen. Wie weet vind je wel iets tijdens een wandeling in de natuur de aankomende dagen. Hou er rekening mee dat het hout – voordat je het gaat “bewerken” – eerst een paar weken rustig moet drogen.

Aan het eind van de workshop gaan we nog wat verschillende kleuren verf mengen. Deze neem je mee naar huis zodat je je Huisbewaarder – na een week drogen – thuis kunt verven πŸ’š.

Prijs: € 60,00 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee en een magisch watertje.

Opgeven kan via Facebook (een PB graag) of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.