Workshop – Kracht/Healing Stok of Talking Stick maken

Datum: 19 februari 2023
Tijd: 12:30 pm - 5:00 pm
Locatie: Voorthuizen

Deze middag gaan we een Kracht/Healing stok of Talking stick maken. De Kracht/ Healing stok kan gebruikt worden bij magisch en heling werk. Daarnaast kun je deze gebruiken om extra kracht bij te zetten in jouw rituelen.

De Talking stick komt van een eeuwenoud gebruik van vele oude natuur volken. Deze wordt gebruikt tijdens samenkomsten en vergaderingen. Degene die de stok in zijn of haar handen heeft mag praten en de rest luistert. Als diegene uitgepraat is dan wordt deze doorgegeven aan de volgende persoon als die iets te zeggen heeft. Een mooi gebruik die nu nog steeds wordt toegepast in de moderne westerse wereld.

Voel je vrij om deze middag te maken wat jij wil. De stokken en materialen zijn uiteraard bij mij aanwezig. Als je zelf een mooie tak of stok hebt mag je deze natuurlijk ook meenemen. We gaan de staf bewerken met diverse materialen. Ik heb hiervoor touw, wol, steentjes, verf, veren, kralen, steentjes etc. beschikbaar. Misschien heb je wel iets persoonlijks dat je erin wil verwerken.

Onder begeleiding van mijn drum eindigen we deze middag buiten bij het vuur waar we een mooi vuur ritueel gaan doen om onze voorwerpen extra kracht en intenties mee te geven. Voel je vrij om jouw eigen drum mee te nemen.

Laat je leiden door de Spirits die altijd bij jou aanwezig zijn…

Deze leuke en bijzondere workshop geef ik bij mij thuis op een prachtige plek bij het bos op de Veluwe. Buiten de gezelligheid om staat de koffie, thee, wat lekkers en een magisch watertje deze middag voor je klaar 💚.

Prijs: € 55,00  p.p. inclusief materiaal, koffie, thee, wat lekkers en een magisch watertje.

Opgeven kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.

(Inloop vanaf 12:00)