Workshop – ‘Walk your Talk’ wandelstaf maken

Datum: 5 maart 2022
Tijd: 12:00 am - 12:00 am
Locatie: Voorthuizen

Deze middag gaan we een ‘Walk your Talk’ wandelstaf maken.

Wandelen met jouw eigen gemaakte ‘Walk your Talk’ wandelstaf is een geweldige manier om jezelf te motiveren. Wees eerlijk tegen jezelf en je zult de motivatie vinden om te doen wat jij anderen adviseert te doen.

We zeggen en denken regelmatig te weten dat we het “anders” willen aanpakken of dat we het “zus of zo” moeten doen. Alleen bewandelen we vaak een ander pad. Weten wat juist is betekent niet veel, tenzij je doet wat juist is.

Op mijn eigen ‘Walk your Talk’ wandelstaf staan bijvoorbeeld twee woorden, waarvan er één “vergeef” is. Mezelf vergeven van iets uit het verleden gaat mij nog steeds wat moeilijk af. Ik dacht dat ik mezelf had vergeven maar er is toch nog een klein stukje in mij dat nog niet helemaal af is. Ondanks vele oefeningen en rituelen blijft dit af en toe naar boven komen.

Door dit op mijn ‘Walk your Talk’ wandelstaf te zetten met veren en steentjes – die voor mij stuk voor stuk allemaal voor iets staan – motiveert dit. Het herinnert mij eraan dat het tijd is om daadwerkelijk te vergeven en iedere stap die ik wandel met mijn ‘Walk your Talk’ wandelstaf maakt het mij dat makkelijker.

Zo kan jij ook jouw eigen ‘Walk your Talk’ wandelstaf maken. Het is een mooie manier om dieper bij jezelf naar binnen te gaan op een creatieve manier.

Uiteraard zijn alle materialen aanwezig. De stokken komen hier uit het bos en zijn allemaal onbewerkt, puur en rauw. Mocht je zelf al een mooie tak/stok hebben dan kan je deze ook meenemen. Je mag de tak/stok dan wel zelf eventueel schuren, verven of naturel laten. Dat is aan jezelf.

We werken met branders. Je kan bijvoorbeeld woorden, rune, tekens of symbolen in het hout branden. Er zijn veren, steentjes, touw, mos etc. aanwezig. Kortom er is van alles aanwezig om jouw eigen persoonlijke ‘Walk your Talk’ wandelstaf te maken.

Het wordt een bijzondere middag, ik verklap natuurlijk niet alles maar de Drum is aanwezig. Deze middag eindigen we met een mooi ritueel buiten bij het vuur met jullie eigen gemaakte ‘Walk your Talk’ wandelstaf. 

“Don’t Talk , just act
Don’t Say, just show
Don’t Promise , just prove”. 💚

Prijs: € 75,00 p.p. inclusief materiaal, ritueel bij het vuur, koffie, thee en wat zelfgebakken (vegan) lekkers.

Opgeven kan via Facebook (een PB graag) of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.

💚 KEUZE VRIJ BIJ MIJ 💚

(p.s. De tijd staat van 12.00 tot 16.00, maar kan uitlopen tot 17.00. Hou daar rekening mee…)