Workshop – Zelfliefde Box Maken

Datum: 5 maart 2023
Tijd: 10:30 am - 4:30 pm
Locatie: Voorthuizen

De lente is in aantocht, tijd om jezelf weer te laten bloeien. Jij bent het zo waard!

Zelfliefde is zo belangrijk en tevens een van de moeilijkste dingen van het leven. Het volledig accepteren en houden van jezelf daar draait zelfliefde om. Hoe goed zorg jij voor jezelf en geef jij je grenzen aan? Hoe vaak kijk jij jezelf in de spiegel aan en vind jij jezelf mooi en goed genoeg?

Door meer verbinding te maken met jezelf ga je ook meer diepe liefde voor jezelf voelen ❤.

Deze dag gaan we d.m.v creativiteit onze zelfliefde laten groeien. We gaan een box helemaal vullen met alles wat jij mooi vind maar we gaan het niet zomaar vullen, we gaan deze cadeau’s aan jezelf ook zelf maken. Ik begeleid je hierin met een krachtig ritueel en een geleide meditatie.

Een box vol zelfliefde maken is zo helend en ondersteunt je om het pad te creëren naar zelfliefde. Een pad dat mij zelf ook nog dagelijks bezig houd.

De boxen (de doosjes zijn rond of vierkant en naturel van kleur) liggen hier voor je klaar zodat je ze op kan “pimpen”. Al het materiaal waar je heel veel moois mee kan maken – zoals veertjes, steentjes, verf en klei , flesjes die je met van alles kan vullen zoals b.v kruiden en zelfs brandpennen en nog veel – meer zijn hier voor jou aanwezig.

Voor de lunch heb ik een vegetarische soep voor ons klaargemaakt. Brood etc. mag jezelf meenemen. Uiteraard zijn koffie en thee de hele dag beschikbaar. De tijd is flexibel, het kan wat uitlopen of iets ingekort worden.

Prijs: € 75,00 p.p. inclusief materiaal, koffie, thee, een magisch watertje en soep.

Opgeven kan via Facebook (een PB graag) of door een mailtje te sturen naar: info@pinealdefantasycraft.nl. Dan krijg je van mij verdere informatie wat betreft het adres.