Intuïtieve Coaching

Heb je het gevoel dat er blokkades zijn die jou in de weg staan om gelukkig te zijn? Of blokkades hebt die de stappen die jij zo graag wilt maken daardoor onmogelijk lijken? Weet je het even niet meer en/of heb je een laag zelfbeeld en loop je steeds tegen steeds dezelfde problemen aan?

Ik kan jou hiermee op weg helpen om weer met jezelf in contact te komen, te voelen en erachter komen wat je nu werkelijk allemaal kan. 

Mijn naam is Awinita Petra en geef ‘Intuïtieve Coaching’. Daarnaast geef ik ook ‘Bewust met je voeten op Moeder Aarde wandelingen’. Ik ben 57 jaar, moeder, oma van twee kleinkinderen en ben al door de verschillende fases van het leven gegaan. Nu ben ik op weg naar de Crone fase (“de wijze oude vrouw”), zoals dat zo mooi genoemd wordt. 

Ik ben net zoals veel mensen hoog sensitief en heb op 45-jarige leeftijd een burn-out gehad. Vervolgens een ontzettende nare en zware tijd gehad, maar nu dankbaar dat ik dit heb mogen doorleven. Door hoog sensitiviteit en de ervaring van een burn-out kan ik snel bij de kern van het probleem komen.

Hoe kan ik jou op weg helpen met Intuïtieve Coaching? 
Ik bied een veilige, liefdevolle en huiselijke plek aan in mijn boshuisje. Onder het genot van een mok thee of koffie bied ik een luisterend oor – zonder oordeel. Intuïtief voel ik wat er op dat moment nodig is. Een gesprek, wandeling in het bos (‘Bewust met je voeten op Moeder Aarde wandeling’), drukpuntmassage, klank/drumheling of een combinatie van dit alles. Ik werk vanuit het moment en wat zich aandient. Wie ben je en wat heb je nodig? Mijn gevoel en intuïtie vertellen me wat voor tools ik voor jou kan inzetten. Met deze coaching kan ik jou op weg helpen naar het pad dat jij wilt gaan bewandelen.

Ik werk met een vast tarief. Een consult kost 75,- en duurt 90 tot 180 minuten (afhankelijk van de behoefte).

Een afspraak maken kan door een mailtje te sturen naar info@pinealdefantasycraft.nl of bel me op: +31 620 367 224.

Warme hartegroet,
Awinita Petra 💚