Bewust me je voeten op Moeder Aarde Wandelingen

Samen (met 1 of 2 personen) gaan we een mooie wandeling maken in de omgeving waar ik woon. Ik neem een thermoskan thee mee in mijn rugzak zodat we onderweg af en toe een pauze kunnen inlassen. Dit kan en mag een gedeelte in stilte zijn waarna we in gesprek komen. Soms kan het wat moeilijk voor iemand zijn om in een huiskamersetting te praten en gaat het gemakkelijker als je naast elkaar wandelt. De natuur nodigt ook vaak uit om bij je gevoel te komen en je hoofd even leeg te maken zodat je sneller bij de kern kan komen. Deze wandeling kan van 90 tot 180 minuten duren. Het is maar net wat je aankan wat betreft wandelen. Er bestaat altijd de mogelijkheid om bij mij thuis even verder te praten mochten we de wandeling eerder moeten afbreken.

Een ‘bewust met je voeten op moeder Aarde wandeling’ kost 25,- en duurt 90 tot 180 minuten (voor 1 á 2 personen).

“Als je ze wilt horen dan geeft de natuur jou antwoorden”

Een afspraak maken kan door een mailtje te sturen naar info@pinealdefantasycraft.nl of bel me op: +31 620 367 224 💚.