Over mij

Mijn naam is Awinita Petra en woon op een prachtige plek op de Veluwe in Gelderland. Van hieruit maak ik bijzondere, mooie en magische creaties, zoals: Huisbewaarders, Drakenhoeders, Heksen Wens Hoedjes, diverse soorten Staven en Hangers, Amuletten en nog veel meer. Heerlijk aards bezig zijn met je handen en klei op bijvoorbeeld een stuk hout dat uit het bos komt vlakbij bij mijn huisje vandaan.

De bomen op onze Moeder Aarde zie ik als de Hoeders en Bewaarders van onze mooie planeet. Daardoor zijn mijn Huisbewaarders en de Drakenhoeders ontstaan. Het is iedere keer weer een heel mooi proces om te zien hoe al mijn creaties ontstaan. Ik weet van tevoren nooit wat het gaat worden en wordt als het ware geleid door de “Spirits” van de bomen die zich in het hout bevinden. Soms wordt er ook een stuk op mijn pad gelegd. Voor mij is dit dan een teken dat er ergens een Hoeder nodig is. En als hij/zij dan klaar is ben ik altijd weer aangenaam verrast door wat er onder mijn handen vandaan is gekomen. Voor mij is hiermee bezig mogen zijn zo heerlijk, ik word er blij van en krijg zoveel energie van het creëren.

Des te meer ik in het bos kom, des te meer ik ga voelen, horen en zien…. Mijn zintuigen worden op alle mogelijke manieren geprikkeld. Ik voel dat ze voor mij zorgt, het maakt niet uit hoe ik loop of welk pad ik bewandel, verdwalen doe ik nooit want ze wijst mij altijd de weg naar “huis”. 

Kijk gerust rond op mijn website om mijn magische creaties te bekijken en naar de leuke workshops te kijken die ik geef. Blijf via FACEBOOK en/of INSTAGRAM op de hoogte van mijn allerlaatste werk en prijzen. Een afspraak maken kan door een mailtje te sturen naar info@pinealdefantasycraft.nl of bel me op: +31 620 367 224.

Warme hartegroet,
Awinita Petra 💚