Tover-, Healing- en Krachtstaven

De Tover-, Healing- en Krachtstaven maak ik van takken uit mijn tuin en bos en van takken die ik gekregen heb. De staven worden gemaakt met edelstenen die ik zorgvuldig uitzoek. Ik koop ze bij een betrouwbaar adres bij mij in de buurt waar ik voel en kijk onder het genot van een heerlijke bak koffie. Wat een ontzettende luxe.

Thuis worden de stenen eerst opgeladen op een speciale schijf voordat ik ze op de staven zet. De staven bewerk ik met klei, patina en een speciale coating. Iedere staf maak ik met veel liefde en ben daar zeker twee tot drie dagen mee bezig voordat deze klaar is.

De staven zijn uitermate geschikt voor energetisch werk, mooi als decoratie voor op jouw altaar en je kan er magisch werk mee doen. Eigenlijk hoef ik je niet te vertellen wat je met deze staven kunt doen, uiteindelijk voel je zelf waarvoor je de staf aanschaft.

Staven maak ik ook op bestelling. Dus wil je een bepaald soort hout (wel uit Nederland graag ;-), kleur of een bepaalde steen? Er is een hoop mogelijk en bespreekbaar. Stuur me een PB via FACEBOOK of een mailtje naar info@pinealdefantasycraft.nl en dan overleggen we samen de mogelijkheden.


TOVER-, HEALING- EN KRACHTSTAVEN GALLERY

Kracht/Healing staf

Afbeelding 1 van 25