Vrouwencirkel

De roep om weer een vrouwencirkel te starten kriebelt al een tijdje…

Na een paar jaar de Rode Tent  te hebben “gehoed”, heb ik weer behoefte om samen te zijn en verbindingen aan te gaan met vrouwen… mijn sisters.

In deze cirkel mogen we delen, voelen, lachen, dansen, huilen en stil zijn. We hebben allemaal ons eigen verhaal, maar vinden hierin ook herkenning en erkenning en dat is juist zo mooi. Jouw verhaal kan ook mijn verhaal zijn.

Ik stel mijn huis 1 keer in de maand of 1 keer in de twee maanden open (waar behoefte aan is) om samen te komen en te kijken en te voelen hoe we samen deze cirkel kunnen gaan voeden. Een bepaald onderwerp op zo’n avond kan zijn: een lezing, workshop, drumcirkel meditatie, muziek maken, verbinden of er gewoon zijn.

Alleen al het samen zijn, het elkaar inspireren maar ook verdriet en verwerking, het mag er allemaal gewoon zijn. Deze cirkels zijn een veilige bedding waarin je kan landen, het is heel belangrijk dat we dit met elkaar neerzetten.

Om in ieder geval een start te maken heb ik de eerste cirkel op mijn verjaardag staan en dat is 23 februari 2023 om 19.30. Een mooi cadeau voor mijzelf.

Het is op basis van een vrije gift, in de vorm van iets mee te nemen om te delen met jouw sisters deze avond, voel je niet verplicht want deze vrouwencirkel moet voor iedereen toegankelijk zijn 💚.

Voel jij de behoefte om samen te zijn met jouw sisters in een warme bedding? Neem dan contact met me op via info@pinealdefantasycraft.nl.